Over ons


Dirk Bulk

Fysio/ Manueel/ Oedeem Therapeut

Sinds 1986 ben ik fysiotherapeut en heb ik in Nederland, Zweden en Duitsland in diverse instellingen mijn vak uitgeoefend.

Een groot deel van mijn aanvullende opleidingen heb ik in Nederland gevolgd, zoals de Manuele Therapie. Met uitzondering van de oedeemtherapie.  Deze specialisatie heb ik in Duitsland behaald, omdat dit land gezien mag worden als de bakermat van de lymfedrainage.

De verschillende specialisaties vindt u terug on deze site.

Hanneke Blokvoord

Fysiotherapeut

Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Mijn opleiding heb ik in Enschede gevolgd. Na mijn opleiding heb ik verschillende cursussen afgerond onder andere, Mulligan concept, Manuele therapie Marsman, Parkinsonnet

Ik ben lid van Parkisonnet in Nederland. In September 2016 ben ik begonnen met de master sportfysiotherapie. Deze hoop ik in 2019 af te ronden. Deze specialisatie heeft mij altijd geboeid. Ik ben erg blij dat ik door het volgen van deze uitgebreide cursus veel sport gerelateerde klachten beter kan begeleiden en behandelen.

Nikki Kamphuis

Fysiotherapeut

In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute, deze opleiding heb ik gevolgd op Saxion te Enschede. Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeute heb ik cursussen gevolgd voor meer verdieping en ontwikkeling.

Ondertussen heb ik de cursussen Mulligan en Medical Taping concept afgerond.

Afgelopen juli (2021) ben ik afgestudeerd als geriatrie fysiotherapeut. Ik richt mij nu tevens op het begeleiden van kwetsbare ouderen.

De komende jaren zal ik me blijven ontwikkelen in ons mooie vak!